Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland Lees meer
Bijzonder effectief Witkampers wint van VOGIDO
Lees meer
Slecht begin zorgt voor grote nederlaag Vr1
Lees meer
De eerste punten zijn binnen voor Witkampers
Lees meer
HVCH en scheidsrechter zorgen voor het eerste verlies Vrouwen 1
Lees meer
  • Mededeling

    Juul Oudenampsen ook geselecteerd voor Nederland O19

    Voorbeschouwing Witkampers 1 - Lemelerveld 1 op zondag 06/10/2024

    Voetbal 
    Voorbeschouwing 6 oktober 2024 tegen Lemelerveld

    Komende zondag spelen we in de derde speelronde thuis tegen Voetbalvereniging Lemelerveld. Lemelerveld heeft tot op heden 1 punt gehaald door gelijk te spelen tegen DSVD en te verliezen van Vogido.

    De start van de competitie is zeker nog niet wat we ervan verwachten. Door de versterkte promotie en degradatieregeling van de afgelopen twee jaar zijn alle competities gelijkwaardiger geworden. Dit merk je vooral in wedstrijden waar ploegen elkaar weinig ontlopen en dat je er als team alles aan moet doen om de wedstrijd te winnen.

    Het veldspel in de eerste wedstrijd tegen FC Trias was in de eerste 25 minuten goed. De speelwijze was duidelijk zichtbaar en we creëerden een aantal zeer grote kansen die we jammer genoeg niet benutten. Trias was hierin een stuk effectiever en maakte uiteindelijk twee goals. Hoewel de nederlaag over de gehele wedstrijd niet onterecht was, had er voor ons (door de eerste 25 minuten) veel meer ingezeten.

    In de tweede wedstrijd begonnen we zeer matig aan de wedstrijd en stonden we binnen 5 minuten al met 2-0 achter. Door een goal van Colin Stegeman maakten we snel de aansluitingstreffer. Hierna hadden we meer de bal en creëerden we een aantal kansen om ook de 2-2 te maken. In een tegenstoot kregen we de 3-1 tegen en daarna hebben we tot aan het eindsignaal er alles aan gedaan om het om te draaien. Ik denk uiteindelijk dat deze wedstrijd gelijkwaardig was, maar dat DSVD door de goede start uiteindelijk de punten in huis hield. De statistieken vanuit VEO (camerasysteem dat we gebruiken) laten dit ook zien.

    De afgelopen weken hebben we goed kunnen trainen en ook op basis van de wedstrijdbeelden gekeken waarin we ons kunnen ontwikkelen. Dit zal een proces zijn dat nooit stopt, maar uiteindelijk is de hele selectie ervan doordrongen dat de punten snel moeten komen. Hier zullen we ook deze zondag weer alles aan doen.

    Na afloop van de wedstrijd hopen we dat alle supporters nog even rondom het veld blijven staan. Joost Pakkert en Jordy Woestenenk worden namelijk beide in het zonnetje gezet, omdat ze 250 wedstrijden in het eerste hebben gespeeld. Een geweldige mijlpaal waar, terecht, even bij stil wordt gestaan.

    Bas Groot Wesseldijk


    Voetbal 
    Balsponsor

    De balsponsor van vanmiddag is:
    Nog niet bekend


    Voetbal 
    Pupil van de week

    Jop Woestenenk

    Hoe heet je? Jop Woestenenk
    Hoe oud ben je? 11 jaar
    Wat zijn je hobby's? Voetballen en Formule 1 kijken
    In welk team speel je? JO13-1
    Op welke positie speel je het liefst? Rechts voor
    Wie vind je de beste voetballer van de Witkampers? Christian Beuzel
    Wat is je favoriete voetbalclub? Barcelona
    Wie vind je de beste profvoetballer? Ronaldo
    Wat wordt de uitslag van vandaag? 2 - 1 voor de Witkampers!


    Voetbal 
    Stand, Programma en Uitslagen

    Witkampers Mannen 1

    Stand 3e Klasse K